Bedrijfskunde als Basis

Bedrijfskundig onderzoek

Communicatie en Aviesvaardigheden

 

 

Bedrijfskunde als basis

Bedrijfskunde is een multi-disciplinaire opleiding, je leert iets van de economische, gedragswetenschappelijke, technologische en strategische disciplines en past deze toe op praktijkvraagstukken.  Een belangrijk kenmerk van de bedrijfskundige is dat hij/zij in staat op een systematische manier managementuitdagingen kan oplossen.

Een echte bedrijfskundige is nieuwsgierig, kritisch en in staat om complexe vraagstukken van verschillende kanten te bekijken. Hij is zowel theoretisch als praktisch ingesteld. Als bedrijfskundige ga je namelijk actief aan de slag met bedrijfsvraagstukken en om die op te lossen moet je rekening houden met verschillende aspecten en kennis hebben van verschillende vakgebieden. 

  

Verder groeien?

Nadat je minimaal drie modulen van onze cursus Bedrijfskunde als basis heeft afgerond  kunt u in ongeveer 6 maanden verder studeren bij Hogeschool SDO voor het hbo propedeutisch getuigschrift Bedrijfskunde.

Uiteraard moet u zich dan inschrijven als (deeltijd)  student of extraneus bij Hgeschool SDO en aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoen. Onze studie-adviseur kan u hierover al inlichtingen verstrekken. Zie het onderdeel onderwijsadvisering op deze website of gaat naar de website https:/www.sneleendiploma.nl.