Spaans leren 

Bent u geïnteresseerd in de Spaanssprekende wereld en in het bijzonder in de taal en cultuur van Spanje ?
Wilt u later werken bij organisaties op internationaal niveau, of wilt  u bijvoorbeeld overwinteren aan de Spaanse Costa's ?

Wat ook u motivatie is om Spaans te leren, Intercambio Educatie biedt u hiervoor met zijn gevarieerd aanbod de juiste mogelijkheden.

Het Spaans is na het Engels de belangrijkste taal in de westerse wereld. Het aantal Spaanssprekenden neemt nog altijd toe. Vooral in Noord-Amerika, waar Los Angeles is uitgegroeid tot de vierde stad binnen het Spaanstalige gebied. Maar ooit begon het allemaal in Europa: Spanje is historisch gezien de brug naar Latijns-Amerika.

Namen als Goya en Cervantes met zijn Don Quichot, maar ook García Lorca en Picasso getuigen van het rijke Spaanse culturele verleden. Ook moderne schrijvers als Gabriel García Márquez en Isabel Allende, cineasten als Pedro Almodóvar, Luis Buñuel en Julio Medem, de Cubaanse muziek, de salsa en de flamenco zijn befaamd.

Op deze websitepagina  vindt u informatie over de cursus spaans die Intercambio Educatie u via de online leeromgeving van SOOFOS kan aanbieden.